dimecres, 28 de maig del 2014

Cake pops recoberts de xocolata

Que què fer amb un tros de pastís o magdalena que ha sobrat? CAKE POPS!
Una recepta fàcil per aprofitar fins sa darrera miqueta de qualsevol tipus de pastís o magdalena.

Ingredients (per els cake pops)

- Un pa de pessic (o magdalena, o pastís).
- 150 g de mantega a temperatura ambient.

NOTA: Si podem aconseguir palets de broqueta o escuradents llargs pot ser una bona manera per sa decoració.

Ingredients (per la cobertura de xocolata)

- 150 g de xocolata negra, amb llet o blanca.
- 10 g de mantega.

Elaboració

1. Mitja hora abans de començar treim sa mantega de sa nevera perquè estigui a temperatura ambient.
2. Esmicolem es pa de pessic i hi afegim sa mantega. Ho barregem molt bé amb ses mans fins a obtenir una massa compacta.
3. Feim ses bolletes i les deixam una hora a sa nevera perquè s’endureixin.
4. Fonem al bany maria la xocolata amb sa mantega.
5. Punxem les bolletes amb el pal o les hi tirem amb compte i les cobrim de xocolata.
6. Les deixem escórrer en una reixa.




Per a decorar: Nosaltres no disposàvem de escuradents i les vam posar dins càpsules petites de paper. Vam fer floretes amb glaça damunt una paperina i les vam deixar assecar. Llavors les vam desferrar i les vam col·locar damunt les bolletes.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada