dimarts, 27 de maig del 2014

Recepta bàsica de la cuina

Si bé tothom ha intentat fer un ou batut qualque vegada i més d’una vegada (i de dues) ha sortit cremat o fet miques de la paella. I és què encara que ho sembli, cuinar no és tan fàcil. Ben segur, però, que  a base de pràctica ha arribat a sortir un ou batut com si fos del mismíssim Ferràn Adrià.
I bé, és què tal vegada sa cuina va més enllà que batre un ou... Segur que ningú mai s’ha aturat a pensar quina és sa recepta bàsica amb sa que es basa cuinar.  
Per açò vus volem fer arribar una recepta fàcil que s’ha de tenir en compte sempre per elaborar qualsevol cuinó.

Ingredients

- Dos sacs de paciència.
- 3 kg de perseverança.
- 1 unsa d'amor.
- Un pessic de pràctica.
- 3 cullerades de ganes d'embrutar-se.
- Ratlladura de set rialles.
- 2 umuts de manya.

Elaboració

1. Neteja les set rialles i ratlla-les en un bol.
2. Afegeix els dos sacs de paciència i remena bé la mescla.
3. Incorpora a poc a poc els dos umuts de manya i el pessic de pràctica. Torna a mesclar bé.
4. Deixa reposar durant tota la vida i afegeix els 3 kg de perseverança.
5. Empolvoteja amb la unsa d'amor i decora amb les 3 cullerades de ganes d'embrutar-se.

Amb aquests i tots els ingredients que requereixi la recepta elaborarem uns cuinons per lleparse’n els dits!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada